Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

PRP Μεσοθεραπεία

Vampire Lifting

PRP Lifting Μεσοθεραπεία - Γεωργία Κουτσουμπού

Το PRP παρασκευάζεται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, χρησιμοποιώντας τους αυξητικούς παράγοντες των αιμοπεταλίων οι οποίοι προάγουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων αλλά και την αναγέννηση των ιστών του σώματος και την επιδιόρθωση τραυμάτων και εκφυλιστικών παθήσεων του μυοσκελετικού.

Βοηθά στην επούλωση του δέρματος, των τραυματισμένων τενόντων, μυών και εκφυλιστικών παθήσεων όπως η οστεοαρθρίτιδα.

Στηρίζεται στην ικανότητα του οργανισμού να αναγεννά τους ιστούς και να επιδιορθώνει τους τραυματισμούς με φυσικό τρόπο.

ΔΡΑΣΗ PRP

Το ειδικά επεξεργασμένο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια είναι εμπλουτισμένο με κύτταρα και σε πρωτείνες που ονομάζονται αυξητικοί παράγοντες.

Εγχύουμε PRP στην πάσχουσα περιοχή και επιτυγχάνουμε ανάπλαση αναδόμηση και επούλωση της βλάβης.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

 1.  στην αισθητική ιατρική (ανάπλαση αντιγήρανση δέμρατος)
 2. στην επούλωση ελκών και κατακλίσεων και άτονων ελκών από σακχαρώδη διαβήτη
 3. σε παθήσεις μυοσκελετικού (περιαρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, γοναλγία, μυικές θλάσεις, συνδεσμικές κακώσεις, οξείες και χρόνιες τενοντίτιδες, διαστρέμματα ποδοκνημικής κλπ)

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Γίνεται στο ιατρείο και δεν απαιτείται νοσηλεία.

Λαμβάνουμε 20ml αίματος από τον ασθενή το οποίο φυγοκεντρούμε σε ειδική φυγόκεντρο η οποία διαχωρίζει τα συστατικά του αίματος, το πλάσμα και τα λευκά και ερυθρά αιμοσφαίρια και τα αιμοπετάλια.

Αφού διαχωριστούν τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια εγχύονται με τοπική έγχυση στην πάσχουσα περιοχή. Η έγχυση γίνεται με τη βοήθεια υπερήχου ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το σημείο έγχυσης. Δεν υπάρχει φόβος για αλλεργική αντίδραση και επιπλοκές διότι είναι υλικό από τον ίδιο τον ασθενή. Η μόνη παρενέργεια του PRP είναι τοπικός ερεθισμός και άλγος στην περιοχή της έγχυσης. Οι εγχύσεις είναι 2 ως 4 και γίνονται 1 φορά την εβδομάδα. Ο ασθενής δεν πρέπει να λαμβάνει αντιφλεγμονώδη κατά την διάρκεια της επούλωσης διότι επηρεάζεται η αποτελεσματικότητα της μεθόδου.

Περιοχές εφαρμογής:

 • Πρόσωπο
 • Μπράτσα
 • Λαιμός
 • Ντεκολτέ
 • Κοιλιά
 • Μηροί
 • Γλουτοί
 • Γόναταα

Θεραπεία για άντρες και γυναίκες.